ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ.

Τον Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα επισκέφθηκε στο Υπουργείο την Παρασκευή 24 /9/ 2021 ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας.

Αντικείμενο της νέας επίσκεψης του Δημάρχου στον Υπουργό ήταν η προώθηση των προτάσεων του Δήμου στο Πρόγραμμα  «Τρίτσης».

  1. Η πρόταση για προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων ύψους 730.000,00 € αξιολογήθηκε, και εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου θα γίνει η χρηματοδότηση.
  2. Το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Δυτικής Μάνης», ύψους 3.414.185,86 € θα αξιολογηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου για να προχωρήσει σε χρηματοδότηση.
  3. Το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από πηγή Βυρού έως Κοινότητα Πύργου» και η «αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κοινότητας Μηλέας, λόγω αμιάντου και παλαιότητας» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των  Δημόσιων Επενδύσεων.

             Ο  Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Υπουργό  για την καθοριστική συμβολή του στις συγκεκριμένες  χρηματοδοτήσεις και για το ουσιαστικό ενδιαφέρον του σε κάθε αίτημα του Δήμου Δυτικής Μάνης

                                                            ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ