Συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Μάνης στην Καμπάνια Ενημέρωσης με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, στη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:00. Επιπρόσθετα, σας προωθούμε χρήσιμες πληροφορίες, αλλά και υλικό της εκδήλωσης προκειμένου να προσκαλέσετε τους δημότες σας να παρακολουθήσουν.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για τον Εμβολιασμό έναντι της πανδημίας, μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν από ειδικούς ιατρούς και καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 2 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Λεπτομέρειες για την παρακολούθηση της Διαδικτυακής Ημερίδας:

Ημέρα διεξαγωγής: Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
Ώρα διεξαγωγής: 18:00 – 19:00
Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/j/87948053702
(Webinar ID: 879 4805 3702)

Στο παρόν επίσης προωθείται για τη συγκεκριμένη Εκδήλωση η οποία αφορά Δημότες από επιλεγμένους Δήμους των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου,Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης. Αφίσα (μπορείτε να τη δείτε πατώντας εδώ), την οποία παρακαλείστε να αναρτήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου σας μαζί με το σύνδεσμο παρακολούθησης που αναγράφεται παραπάνω. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη συμβολή σας, στην κατά το δυνατόν καλύτερη προώθηση της Ημερίδας (όπως και μέσα από τον τοπικό τύπο, τα ΚΕΠ Υγείας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου σας), καθώς υπάρχουν πολίτες που παραμένουν διστακτικοί, απόρροια της ελλιπούς ενημέρωσης σχετικά με το θέμα.

Σημείωση: Mέσω επόμενης επικοινωνίας μας θα λάβετε επιπλέον ένα Πρότυπο Δελτίο Τύπου το οποίο μετά τις προσθήκες σας θα δημοσιευτεί την επόμενη ημέρα της εκδήλωσης.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας,
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Μπιλιράκης
Υπεύθυνος Προγραμμάτων
T: 2106105472
T: 2108067888 (εσωτ 25)
Ekbilirakis@eddyppy.gr
Wwww.eddyppy.grΕλληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.
Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, Μαρούσι – Τ.Κ.: 151 24