ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ & ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ – Καμπάνια Ενημέρωσης με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, στη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:00Επιπρόσθετα, σας προωθούμε χρήσιμες πληροφορίες, αλλά και υλικό της εκδήλωσης προκειμένου να προσκαλέσετε τους δημότες σας να παρακολουθήσουν. Παρακάτω θα βρείτε την Αφίσα του προγράμματος, την οποία παρακαλείστε να αναρτήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου σας μαζί με το σύνδεσμο παρακολούθησης που αναγράφεται παρακάτω, καθώς και σε όποια άλλα μέσα επικοινωνίας διαθέτετε ως Δήμος π.χ ΚΕΠ Υγείας, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοπικό τύπο κλπ.

1. Λεπτομέρειες για την παρακολούθηση της Διαδικτυακής Ημερίδας:
ΝΕΑ Ημέρα διεξαγωγής: Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021
Ώρα διεξαγωγής: 18:00 – 19:00
Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/j/86757115060
(Webinar ID: 867 5711 5060)
2. Αφίσα Εκδήλωσης προς κοινοποίηση
Για να δείτε και να προωθήσετε την αφίσα παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.
3. Περιγραφή Εκδήλωσης
Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για τον Εμβολιασμό έναντι της πανδημίας, μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν από ειδικούς ιατρούς και καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 2 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.
4. Παράλληλη δημοσίευση για live μετάδοση στo facebook του Δήμου σας
Με την τεχνολογία της «παράλληλης δημοσίευσης» υπάρχει η δυνατότητα να μεταδίδετε ζωντανά και σε «σελίδες στο Facebook» του Δήμου σας. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η γεφύρωση παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει ο διαχειριστής των σελίδων με την κα. Μαρία Αραμπατζή στο 6996124393. Αν είχε ενεργοποιηθεί η παράλληλη δημοσίευση με την σελίδα σας από προηγούμενη δράση, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε ένα e-mail αδειοδότησης. Επίσης μπορείτε και να κοινοποιήσετε το Facebook live και σε άλλες σελίδες και προφίλ που εσείς θέλετε.
Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝΘερμή παράκληση να μας ενημερώσετε για τον τρόπο επικοινωνίας που χρησιμοποιήσατε, προκειμένου να αναφερθεί στο απολογιστικό Δελτίο Τύπου της Δράσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας,

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Μπιλιράκης
Υπεύθυνος Προγραμμάτων

T: 2106105472
T: 2108067888 (εσωτ 25)
E: info@eddyppy.gr
W: www.eddyppy.gr

Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.
Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, Μαρούσι – Τ.Κ.: 151 24